Συχνές Ερωτήσεις


Συχνές ερωτήσεις

1. Πώς κάνω κράτηση ενός δωματίου;
Η διαδικασία κράτησης είναι απλή. Επιλέξτε την ενότητα "Κρατήσεις" από το κεντρικού μενού του ammousa.gr ή επιλέξτε την "Κράτηση" σε οποιοδήποτε σημείο αναφέρεται στην ιστοσελίδα μας ως παραπομπή. Βρίσκεστε στην "αίτηση κράτησης δωματίου". Εισάγετε την ημερομηνία άφιξης και αναχώρησης, τον αριθμό των ατόμων, τον τύπο του/ων δωματίου/ίων, αποδέχεστε τους όρους της συναλλαγής και επιλέγετε κράτηση. Παρακαλούμε προσοχή στη σωστή εισαγωγή του ονόματός σας καθώς και της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης (e-mail). Στη συνέχεια, αυτόματα θα σας αποσταλεί e-mail επιβεβαίωσης. Βεβαιωθείτε ότι ο τύπος δωματίου που επιλέξατε, αντιστοιχεί στον ακριβή αριθμό των ατόμων που επιθυμείτε να διαμείνουν στο/α επιλεγμένο/α δωμάτιο/α.

2. Μπορώ να επιλέξω που θα βρίσκεται το δωματιό μου (σε ποιον όροφο κ.λπ.);
Το προσωπικό του ξενοδοχείου θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να σας εξυπηρετήσει. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι οι προτιμήσεις σας θα ικανοποιηθούν στο ακέραιο καθώς πολλές φορές εξαρτώνται από την πληρότητα του ξενοδοχείου.Εάν υπάρχουν ειδικές προτιμήσεις, παρακαλούμε όπως τις καταχωρήσετε στο πεδίο "Σχόλια" της φόρμας κράτησης.

3. Η τελική τιμή είναι ανά άτομο ή ανά δωμάτιο;
Η τελική τιμή είναι ανά δωμάτιο. Στις τιμές περιλαμβάνονται οι νόμιμοι φόροι. Επιπλέον άτομα ή άλλες υπηρεσίες μπορεί να εμπίπτουν πρόσθετης χρέωσης.

4. Πώς ακυρώνω μια κράτηση;

Παρακαλώ, επικοινωνήστε μαζί μας.

5. Υπάρχει θέση στάθμευσης; Είναι δωρεάν;

Παρέχεται και είναι δωρεάν.

6. Πού μπορώ να βρω οδηγίες για να επισκεφθώ το ξενοδοχείου σας;
Οδηγίες για να βρείτε την ακριβή θέση του ξενοδοχείου, υπάρχουν στην ενότητα "Επικοινωνία".

7. Το πρωινό περιλαμβάνεται στην τιμή;
Όχι. Το πρωινό είναι προαιρετικό.

Φωτογραφίες