Η Κεφαλονιά


Παραλίες

Παραλίες Όταν αναφερόμαστε στη λέξη παραλίες ο νους όλων όσων έχουν περάσει από αυτόν εδώ τον τόπο πάει στην Κεφαλονιά μας. Ολόκληρο το περίγραμμα της νήσου είναι γεμάτο από μικρούς ή μεγάλους κολπίσκους με τεράστια ποικιλία. Παραλίες αμμώδεις ή με βότσαλο και βράχο, πάντα πεντακάθαρες και έτοιμες να ικανοποιήσουν κάθε απαίτηση και γούστο. Δεν είναι τυχαίο ότι κάθε δήμος διαθέτει αρκετές γαλάζιες σημαίες και υπάρχουν δεκάδες σημεία που θα μπορούσαν να αποτελέσουν ιδανικό τόπο για κολύμβηση. Παρακάτω παρουσιάζουμε μερικές από τις πιο γνωστές, καθώς η πλήρης καταγραφή τους είναι πρακτικά αδύνατη. Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να επισκεφθείτε όσες περισσότερες μπορείτε.

 

Αξιοθέατα

Αξιοθέατα Η Κεφαλονιά έχει να επιδείξει πάρα πολλά αξιοθέατα, ξεκινώντας από το φυσικό τοπίο και καταλήγοντας στα σπουδαία δημιουργήματα όσων πέρασαν από αυτό τον τόπο κατά την διάρκεια των αιώνων και άφησαν τα θετικά κατάλοιπα τους σε αυτόν. Παρακάτω θα βρείτε μερικά από τα σπουδαιότερα αξιοθέατα.

 

Πώς να έρθετε

Η σελίδα αυτή περιέχει διάφορες πληροφορίες ως προς τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να φτάσετε στο νησί, αλλά και πώς στη συνέχεια να επισκεφθείτε μέσα από τις τοπικές συγκοινωνίες τα διάφορα αξιοθέατα, πόλεις και χωριά της Κεφαλονιάς.

Φωτογραφίες