Καλώς ήρθατε στo ξενοδοχείο Ammousa

Το ξενοδοχείο τύπου Επιπλωμένων Διαμερισμάτων «Ammousa» βρίσκεται σε μια όμορφη και ήσυχη γειτονιά του Ληξουρίου της Κεφαλονιάς, όπου ο καταπράσινος κάμπος συναντάει την πόλη.

Λόγω της θέσης του συγκροτήματος το «Ammousa» αποτελεί έναν ιδανικό χώρο ξεκούρασης τόσο για ζευγάρια όσο και για οικογένειες που αναζητούν ήρεμες διακοπές, ενώ ταυτόχρονα σας προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε μια σύγχρονη πόλη και σε παραλίες με κρυστάλλινα νερά. Το συγκρότημα λειτουργεί όλον το χρόνο υπό την αιγίδα του ΕΟΤ και ανήκει στη κατηγορία των δύο αστέρων ενώ αποτελείται από έντεκα Studios και οκτώ δυάρια Διαμερίσματα. Τα Studios (25 τ.μ.) φιλοξενούν άνετα 2 άτομα και τα Διαμερίσματα (35 τ.μ.) φιλοξενούν 3 άτομα , με την δυνατότητα προσθήκης επιπλέον κρεβατιών και στις δυο περιπτώσεις .

Η διεύθυνση του ξενοδοχείου θα σάς υποδεχθεί, θα σας φιλοξενήσει και θα σας προσφέρει οτιδήποτε θα κάνει τη διαμονή σας ευχάριστη!

Σε κοντινή απόσταση από το "Ammousa" θα βρείτε πολλές οργανωμένες αλλά και ελεύθερες παραλίες με τα υπέροχα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου Πελάγους όπως οι Πετανοί, το Ξι, τα Λέπεδα, η Πλατιά Άμμος, η Αγία Ελένη,τα Βάτσα . Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να επισκεφθείτε αρχαιολογικούς χώρους, παγκόσμιας φήμης και γενικά όλα τα αξιοθέατα του Δήμου Κεφαλονιάς.

Φωτογραφίες